4. NL BJ-KC-VT Raspucana Slatina produžila agoniju Suhopolja: Gledatelji u županijskom derbiju vidjeli sedam pogodaka u mreži Grofova

Uoči županijskog i susjedskog derbija u petom kolu 4. nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica u kojem su snage odmjerili Slatina i Suhopolje, domaći trener Nikica Hat ušao je s dozom opreza, ne bi li potaknuo svoje igrače, unatoč ulozi velikog favorita, na dodatnu ozbiljnost u igri.

To mu se isplatilo jer su njegovi igrači već u prvom dijelu već dobrano napunili mrežu gostujućeg vratara Siniše Pešuta. Postigli su čak šest zgoditaka. Suparničku mrežu već po običaju načeo je Matija Bubaš, koji je prvi zgoditak postigao u 12. minuti, a nastavili su Zanete Alessandro Felix Da Silva (22′), Toni Hudoletnjak (24′), Alef Rafael Coelho Da Silva (27′), Matija Bubaš (32′), da bi prvi dio zaključio Alef Rafael Coelho Da Silva svojim pogotkom u 40. minuti.

U drugom dijelu domaća momčad malo je ublažila ritam, pa je postignut samo jedan zgoditak. Strijelac je bio Dorian Bogati u 57. minuti.

Foto-5

-Ovakve utakmice su najteže. Moji igrači su ušli ozbilljno i već do odmora postigli smo šest zgoditaka. U drugom dijelu tempo je malo pao, pa smo samo postigli jedan pogodak. Igru naše momčadi nosio je Marko Šuntić. Pred nama su sada susreti s puno težim suparnicima, u kojima ćemo morati više zapeti i pokazati svoju kvalitetu – zadovoljan je bio trener Slatine Nikica Hat.

U suhopoljskim redovima momčad se kompletira u hodu, pa se trener Damir Pemper bori s nizom problema.

-Nakon ovakvog starta u prvenstvo s pet poraza nije mi svejedno. Nije samo stvar kvalitete, već i pristupa utakmici. Treninge odradimo kvalitetno, a zatim dio igrača prehoda utakmicu. Borit ćemo se svim silama do posljednjeg jesenskog kola, a tijekom zimske pokušati presložiti momčad – o svojim problemima rekao nam je kratko trener Suhopolja Damir Pemper.

Foto-2

Slatina je ovom pobjedom ‘skočila’ na treće mjesto ligaške ljestvice s pet bodova manje od vodećeg Tehničara i dva boda manje od drugoplasirane Pitomače, dok je suhopoljska momčad na samom začelju bez bodova i postignutih pogodaka nakon pet odigranih utakmica.

Slatina – Suhopolje 7:0
Igrač utakmice: Marko Šuntić

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content