APSOLUTNI REKORDERI Za mladence Martinu i Andreja odsvirali smo točno 1000 glazbenih želja!

Te 2018. godine program ICV radija bio je “prepun” glazbenih želja povodom vjenčanja Ilinke i Kristijana Gojmerca, pristiglo je čak 810 želja, a mladenci su u čestitkama svojih najmilijih uživali punih pet dana.

Teško je bilo za očekivati da će taj rekord biti srušen, no i to se dogodilo proteklog tjedna! ‘Okruglih’ 1000 želja, koje su im uputili članovi obitelji, rodbina i prijatelji, odsvirali smo za Martinu i Andreja Mucak koji su tako postali apsolutni rekorderi u emisiji “Čestitke i pozdravi”!

– Budući da smo vidjeli dio želja koje su pisali naši najbliži, znali smo da bi ih moglo biti dosta, ali da će ih biti baš 1000, tome se nismo nadali! Iskreno, nismo ih uspjeli sve niti preslušati, ali s obzirom na njihov broj “pohvatali” smo ih dosta. Bilo je puno posla oko samih svatova, tako da su se želje slušale u automobilu, u dvorištu, u kući… zapravo gdje god smo se zatekli – kažu nam mladenci.

S obzirom na količinu želja, Martini i Andreju svirali smo i nakon vjenčanja, točnije jučer (ponedjeljak), a među najizvođenijima bile su “Jedan život malo je”, “Sve poštivam svoje uživam”, “Sunce jedino” te “Život je raj”. Kako su nam potvrdili, na svadbi su imali preko 300 gostiju, a sve je proteklo baš onako kako su i zaželjeli.

– Sve je bilo odlično, baš onako kako smo i planirali! Naravno, velika zahvala ide i našim obiteljima, rodbini, kumovima i prijateljima koji su bili uz nas i koji su nam pomagali prethodnih dana i koji su se zajedno s nama potrudili da nam naš dan bude sve ono o čemu smo sanjali – dodaju Martina i Andrej.

Naravno, “Čestitke i pozdravi” najpopularnija je emisija u programu ICV radija, uz nju već više od 50 godina odrastaju generacije, a ta tradicija nastavit će se i dalje. Preostaje nam samo za vidjeti hoće li i ovaj rekord biti oboren. Čestitamo!

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content