Cecilija objavila novi singl “Lijepa naša u srcu” koji je predstavila na nedavno održanom festivalu Zlatne žice Slavonije – Požega 2022.

Cecilija, najpopularnija pjevačica kontinentalne Hrvatske, objavila je novi singl “Lijepa naša u srcu” koji je predstavila na nedavno održanom festivalu Zlatne žice Slavonije – Požega 2022.

Radi se o pjesmi domoljubnog karaktera u kojoj Cecilija na zanimljiv i topao način opisuje ljepote, krajeve i običaje naše domovine te s kojom najavljuje svoj treći studijski album. 

Dugi niz godina Ceciliju nazivaju kraljicom moderne tamburaške glazbe. Promjenom glazbenog izričaja i prelaskom u pop zabavni glazbeni žanr ova poznata pjevačica i prema mišljenjima gledatelja omiljena televizijska voditeljica još jednom je dokazala da posjeduje izniman talent i da njezina popularnost nema granica.

Od Slavonije do Like, od Amerike do Australije, bilo gdje da se pojavi, za njene nastupe traži se karta više i ruše se rekordi posjećenosti.

Zahvaljujući svojim sada već kultnim televizijskim emisijam, s više od 10 godina voditeljskog staža, Cecilija si je osigurala naslov najpopularnije voditeljice i glazbenice ne samo na području kontinentalne Hrvatske, već i šire.

Prošle godine Cecilija je postigla i zapažen međunarodni uspjeh – osvojila je trostruku nagradu na 14. Svjetskom festivalu „Tamburicafest” i titulu pobjednice festivala.

Ove godine u lipnju povodom CMC-festivala s pjesmom “Galebe” također je postigla zapažen uspjeh. Cecilijin prvi album „Maska” u izdanju Hit Recordsa već godinama je jedan od najprodavanijih nosača zvuka. S njime je osvojila brojne nagrade: od Tamburaškog hita godine, šest nominacija za Porin, pa sve do najvrjednijeg priznanja, Zlatne ploče. Drugim albumom “Bolje da se volimo” u izdanju Croatia Recordsa ne zaostaje za prvim. Sve popularnija i sve traženija Cecilija za ovu jesen najavljuje nastavak svoje izuzetno gledane i popularne televizijske emisije koju će publika imati priliku pratiti putem zemaljskog signala od 17. rujna i na nacionalnoj razini.

Također, u pripremi su nove pjesme i brojni koncerti pred mnogobrojnom publikom diljem zemlje i dijaspore. Ceciliji se očigledno smiješi još jedna izuzetno uspješna poslovna godina s kojom će potvrditi svoj zvjezdani status.

– Izuzetno me raduje i najvažniji segment svega, a to je da su moji nastupi toliko posjećeni i da se uvijek traži karta ili mjesto više. Nerijetko mi se događa i da nakon prvog koncerta odmah organizatori traže sljedeći termin za dva ili čak više nastupa na istoj lokaciji.

Danas to polazi za rukom samo najvećim zvijezdama i stoga sam sretna što se zbog toga, na neki način, mogu ubrojiti među njih. To je potvrda da smo na dobrom putu, da ljudi vole i cijene moj rad.

Najveća nagrada mi je kada ispred sebe u publici vidim brojna nasmijana i zadovoljna lica. I to od 7 do 97 godina.

To je ono što me čini sretnom i zadovoljnom, zbog čega volim ovaj posao. Uljepšati nekome dan i staviti mu osmijeh na lice je nešto najljepše. Bez sretne i zadovoljne publike, naše pjesme i nastupi ne bi imali smisla – rekla nam je Cecilija i dodala:

– Mene i moju publiku povezuje ljubav prema pjesmi, iznimno pozitivna energija i zato smo su vjerni godinama. I ostat ćemo i dalje.

(PR članak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content