DAN OPĆINE LUKAČ Donosimo program obilježavanja Dana općine i blagdana svetog Luke

Ovoga vikenda započinje proslava Dan općine Lukač, ali i blagdan svetog Luke, u sklopu čijeg obilježavanja je Općina Lukač pripremila bogat program. Obilježavanje Dana općine trajat će od 2. do 18. listopada.

U nedjelju, 2. listopada od 9 do 12 sati, na stadionu u Gornjem Bazju održat će se Dani otvorenih vrata Vatrogasne zajednice Općine Lukač na kojoj vas očekuje prezentacija vozila i opreme te razne igre za djecu.

U subotu, 8. listopada s početkom u 15.30 sati, na redu je nogometna utakmica HNK Lukač – 05 protiv Crnca na nogometnom igralištu u Lukaču. Dok će se u nedjelju 9. listopada održati turnir mlađih uzrasta kategorija U-7 I U-13 odnosno „Bubamara KUP 2022“ s početkom u 10 sati na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju.

Izložba fotografija pod nazivom „Ljepote Općine Lukač“ održat će se u petak, 14. listopada, u Osnovnoj školi Ivana Gorana Kovačića u Gornjem Bazju s početkom u 11 sati.

A u subotu, 15. listopada u Društvenom domu u Turanovcu u 18 sati održat će se Dani otvorenih vrata Udruge umirovljenika Općine Lukač.

„Bubamara KUP 2020“, odnosno turnir mlađih uzrasta kategorija U-11 i juniora održat će se u nedjelju, 16. listopada s početkom u 10 sati, također na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju.

Utorak, 18. listopad, zadnjeg dana proslave, bit će u svečanom tonu pa će se tako u 11 sati u Društvenom domu Gornje Bazje održati svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Lukač. Osim toga, u 18 sati bit će upriličeno polaganje vijenca za poginule hrvatske branitelje na spomen obilježju ispred zgrade Općine, a u 18.30 sati održat će se sveta misa u crkvi sv. Luke u Lukaču.

(www.icv.hr, ib)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content