GDCK Našice održao dvije akcije darivanja krvi: U NEXE-u i Jelisavcu prikupili 65 doza krvi

Gradsko društvo Crvenog križa Našice jučer su održale dvije akcije dobrovoljnog darivanja krvi u NEXE d.d. i Jelisavcu.

U prostoru NEXE d.d. akciji je ukupno pristupilo 36 darivatelja, a krv su mogla dati 32 darivatelja. Prvi puta krv su darovali Edi Flegar i Matija Koš iz Našica, dok je Boro Milojković to učinio po 137. put. Višestruki darivatelji koji su jučer darovali krv su i Zvonko Brkić iz Našica koji je krv dao 50. put, a 100. put je to učinio Davor Žaček, također iz Našica. 

U Jelisavcu su krv darovala sva 33 darivatalja koja su pristupila akciji. Po prvi puta krv je darovala Kristijana Zavada iz Jelisavca, dok je Zdravko Kubica iz Jelisavaca upisao 60. darivanje, a Dražen Ibriks iz Našica 90. 

– Svim jubilarnim darivateljima, jučerašnjim rekorderima i novim darivateljima od srca zahvaljujemo i čestitamo. Hvala svim darivateljima što nesebično daruju dio sebe da bi smanjili ljudsku patnju, pomogli bolesnima i spasili život. Pozivamo sve ostale koji mogu da se priključe idućim akcijama darivanja krvi – poručili su iz GDCK-a Našice te najavili novu akciju koja će se održati u ponedjeljak, 19. rujna u Srednjoj školi Našice od 8 do 15 sati. 

(www.icv.hr, Foto: GDCK Našice)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content