Nastavak odlične forme: Virovitička tenisačica Nika Dragičević srebrna u singlu i zlatna u parovima na turniru u Varaždinu

Mlada tenisačica, članica virovitičkog Teniskog kluba Didon, Nika Dragičević sudjelovala je na turniru 2. ranga iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza – Otvorenom prvenstvu TK Varaždin do 16 godina starosti. Ostvarila je sjajan uspjeh i u ponedjeljak, 12. rujna, na svoj 14. rođendan, osvojila je drugo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji i prvo mjesto u parovima.

Turnir u Varaždinu trajao je tri dana. U subotu, 10. rujna kroz dva meča kvalifikacija, Nika se izborila za sudjelovanje na glavnom turniru zajedno s osam najboljih igračica u kvalifikacijama.

U četvrtzavršnici uvjerljivo je pobijedila Helenu Balić iz Teniskog kluba “Ponikve” Zagreb 6:2, 6:0 i plasirala se u poluzavršnicu. Meč poluzavršnice započeo je u nedjelju, 11. rujna, ali je prekinut zbog grmljavinskog nevremena i natopljenog terena pri rezultatu 5:7, 5:2. Nastavak je uslijedio u ponedjeljak. Sjajnom igrom Nika je pobijedila 5:7, 6:3, 6:3 i plasirala se u finale turnira. U neizvjesnoj borbi u tri seta izgubila je od domaće tenisačice Lare Likić rezultatom 6:3, 4:6, 2:6.

Nika je igrala i parove s prijateljicom Anjom Belvanović iz Teniskog kluba Đakovo. Njih dvije uvjerljivo su svladale sve suparnice i osvojile turnir u parovima.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content