Općina Čačinci raspisala Javni poziv za sufinanciranje zakupa poslovnog prostora u Poduzetničkom inkubatoru za 2022. godinu

Općina Čačinci raspisala je Javni poziv za sufinanciranje zakupa poslovnog prostora u Poduzetničkom inkubatoru za 2022. godinu. Općina će dodijeliti bespovratna sredstva za troškove korištenja poslovnog prostora u orahovačkom Poduzetničkom inkubatoru.

– Cilj ovog javnog poziva je povećanje broja poduzetnika početnika na području naše općine, ali i aktivnosti gospodarskih subjekata te povećanje konkurentnosti. Za provedbu ovog Programa osigurana su sredstva u Proračunu Općine Čačinci za 2022. godinu u ukupnom iznosu od 15.000 kuna, a potpora se dodjeljuje do iskorištenja predviđenih sredstava – kaže načelnik općine Alen Jurenac.

Korisnici bespovratnih sredstava mogu biti postojeći i novi mikro i mali poduzetnici i obrtnici koji su prvi put registrirali svoju tvrtku ili obrt, te koji su u cijelosti u privatnom vlasništvu sa sjedištem, odnosno prebivalištem na području općine Čačinci.

Detalje o uvjetima poziva i prijavi možete pronaći OVDJE.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content