TRANSFER ZONA Mehmedi u dresu lidera 1. ŽNL, Milićev u Čačincima, dva nova Brazilca u Suhopolju

Nekoliko zanimljivih transfera obilježilo je tjedan na županijskim travnjacima, a ‘najprometnije’ bilo je u Čačincima i Suhopolju.

Iskusni vratar Eljfat Mehmedi (30), koji se ovog ljeta vratio u Mladost nakon devet godina izbivanja, u prvih šest kola nije upisao niti jedan nastup. Razlozi još nisu poznati, a prema današnjoj (petak) objavi na stranicama Županijskog nogometnog saveza VPŽ, Mehmedi, koji je dosad nosio dresove Mladosti iz Čačinaca, Slatine, Kamen Ingrada, Papuka, NAŠK-a, Mladosti iz Kloštra Podravskog, Graničar Bušetine i Mikleuša, u nastavku sezone branit će boje vodeće momčadi 1. ŽNL, Sloge iz Zdenaca.

Redove petoplasirane Mladosti iz Čačinaca, jednog od favorita za ovosezonski naslov prvaka 1. ŽNL, pojačao je Christian Milićev (27). Na području Virovitičko-podravske županije nosio je ranije dresove Slatine i Suhopolja, a sada, nakon povratka iz Austrije, prihvatio je poziv Čačinčana i bit će zasigurno jedna od važnih karika novog trenera Ivice Marjanovića na stoperskoj poziciji.

U redove četvrtoligaša Suhopolja stigla su, nakon Brazilaca Voltana da Silve i da Silve Britoa, te Latvijca Emila Janisa Petersonsa, još dva brazilska igrača: Nikolas Pedroso Ribeiro (20) i Felipe Beccegato De Mello (21). Više o novim pojačanjima ‘Grofova’ pisat ćemo uskoro…

Marin Ivić (20) napustio je redove Sokola iz Milanovca, lidera 2. ŽNL Zapad, a karijeru će nastaviti na području Bjelovarsko-bilogorske županije. Ivić je za momčad trenera Zlatka Vukovića upisao četiri nastupa, a nova destinacija bit će mu Tomislav iz Đulovca.

Preostale transfere pogledajte OVDJE.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content