U konkurenciji pionira U-15 odigrane utakmice 1. kola Županijskog nogometnog kupa: Gostujuće ekipe slavile u svim susretima

U utorak, 30. kolovoza odigrane su utakmice prvog kola Županijskog nogometnog kupa u konkurenciji pionira U-15. U svim susretima gostujuće ekipe bile su uspješnije.

Slatina je s dva zgoditka Iana Malekovića pobijedila Papuk Osječko 1664.

Pitomača je dominirala na gostovanju u Okrugljači, gdje je rezultatom 8:0 svladala Školu nogometa Graničar Bušetinu. Po dva zgoditka postigli su Tin Pintar, Ivan Dudašek i Luka Hrvojić, dok su po jednom domaću mrežu pogodili Maks Magat i Toni Oberan.

Suhopolje je sa 6:0 u Gradini svladalo istoimenog domaćina. Po dva zgoditka postigli su Nikola Kukić i Leonardo Čipčija, dok su po jednom precizni bili Mihajlo Marčetić i Miroslav Laslo.

Voćin je na gostovanju u Čačincima poveo 2:0 zgodicima Mateja Markovića i Marija Marinovića. Do kraja je domaća Mladost smanjila na konačnih 2:1 pogotkom Davida Stankovića.

Najuzbudljivije je bilo u Špišić Bukovici. Domaća Bilogora 1947. dva puta je bila u prednosti zgodicima Ivana Blaževića. No Limit TVIN je dva puta poravnao. Strijelci su bili Mihael Kajzer i Luka Keleković. Kako je susret završio 2:2, odluka o pobjedniku ‘pala’ je nakon lutrije jedanaesteraca u čemu su gosti bili uspješniji rezultatom 4:1.

Momčad Virovitice u prvom je kolu bila slobodna.

Rezultati:

Mladost Čačinci – Voćin 1:2

Papuk Orahovica – Slatina 0:2

Gradina – Suhopolje 0:6

Škola nogometa Graničar Bušetina – Pitomača 0:8

Bilogora 1947. Špišić Bukovica – No Limit TVIN 2:2- nakon jedanaesteraca 1:4

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content