U subotu, 24. rujna, 6. Grand prix Virovitica – utrka s autićima na daljinsko upravljanje

Kako i svake godine, uz Burzu malih vlakova i autića, koji će se održati u subotu 24. rujna s početkom u 10 sati na šetnici ispred Gimnazije, organizirat će se i 6. Grand prix Virovitica, utrka s autićima na daljinsko upravljanje.

Utrka će se održati u četiri kategorije, za djecu od 5 do 9 godina, djecu od 10 do 14 godina, djecu i odrasle, 15 i više godina te tate protiv mama. Početak 6. Grand prix Virovitica je u 11.15 sati, a prijaviti se možete na broj mobitela 098/172-9994 ili na licu mjesta na promo štandu “Virovitica voli vlakove”.

Također, održat će se i utrka između škola kao posebna kategorija. Tako će se natjecati 3. i 4. razredi OŠ Davorin Trstenjak Čađavica, OŠ Ivane Brlić-Mažuranić Virovitica, OŠ Voćin, OŠ Petra Preradovića Pitomača i OŠ Petra Preradovića Virovitica.

Ocjenjivat će se brzina, vještina upravljanja, poštivanje pravila i prihvaćanje pobjede i poraza te timski duh. Glavna nagrada najboljoj školi je Monster truck u mjerilu 1:10 na daljinsko upravljanje kako bi škola mogla pripremiti svoje vozače za buduće utrke. Početak utrke između škola je u 10.30 sati, a proglašenje pobjednika te podjela medalja i nagrada u 12:15 sati.

Nakon utrke i sajma svi zainteresirani moći će posjetiti izložbu malih vlakova od 17 do 19 sati na Željezničkom kolodvoru Virovitica.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content