Viro Virovitica bolja od Požege u 1. kolu Hrvatskog kupa: Odličan debi kanadskog rukometaša Reinhardta, Smutni najefikasniji s osam pogodaka

U srijedu, 28. rujna u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici odigran je susret 1. kola Kupa Hrvatske za rukometaše u regiji Istok.

Momčad Viro Virovitice svladala je sastav Požege rezultatom 32:29. Gostujući trener Dario Anić doveo je izuzetno mladi sastav, a i domaći strateg Matko Crljenić pretežno se oslonio na mlade igrače.

Tijekom susreta gosti su samo u dva navrata bili u minimalnoj prednosti (1:0 i 4:3), dok su u ostatku utakmice tempo diktirali domaći rukometaši. U nekoliko navrata igrači Viro Virovitice otišli su na +6, da bi vrlo brzo gosti smanjivali svoj zaostatak na zgoditak do dva. Posljednji puta to su učinili dvije minute prije kraja, ali ipak iskusniji domaći rukometaši niti u jednom trenutku nisu dozvolili da pobjeda dođe u pitanje.

IMG_7138

Uz već nešto iskusnije Mateja Oršulića, Dominika Arsića Nou Zečevića odličnom igrom predstavio se Matko Moslavac. Svoje prve minute, nakon dugotrajnih pravnih peripetija prilikom prelaska iz kluba u klub, u dresu Viro Virovitice upisao je kanadski rukometaš Russel Cole Reinhardt, koji je s nekoliko poteza pokazao da se na njega može ozbiljno računati u nastavku natjecanja. Najefikasniji u domaćim redovima bio je s osam pogodaka Toni Smutni.

Viro Virovitica: Dino Meter, Karlo Štimac, Karlo Starčević, Vladimir Flanjak, Antonio Pavić, Hrvoje Vašarević, Toni Smutni 8, Robert Rešetar 2, Ivan Vrbančić, Dominik Arsić 3, Matej Oršulić 6, Leon Dujmović 3, Russel Cole Reinhardt 3, Noa Zečević 3, Rene Velić i Matko Moslavac 4. Trener: Matko Crljenić.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content