ŽNL PIONIRI Virovitica, čačinačka Mladost i Gradina vodeći kod uzrasta U-13 nakon dva kola

Proteklih dana odigrano je nekoliko utakmica u uzrastu pionira, a u nastavku vam donosimo rezultate.

PIONIRI U-9

Prvu utakmicu nove sezone odigrali su u nedjelju nogometaši Pitomače i milanovačkog Sokola. Gosti su stigli do pobjede rezultatom 2:1, oba pogotka za Sokol postigao je Marko Mijok, dok je jedini strijelac za Pitomaču bio Teo Bosilkovski.

Virovitica je u ponedjeljak bila bolja od Slatine na svom terenu s 3:1. Adam Spudić bio je dvostruki strijelac za ‘narančasto-crne’, dok je preostali pogodak domaćina bio autogol Ivana Štampara. Zgditak za Slatinu postigao je Jakov Razum.

Istog dana odigrana je utakmica u Suhopolju gdje je istoimeni domaćin ugostio ŠN Graničar Bušetinu. Tri zgoditka za ‘grofove’ postigao je Gabriel Krivačić, a jedog Alexa Kecman Rađenović.

Posljednji susret prvog kola odigran je jučer (utorak), a No Limit Tvin s desetkom je ispratio vršnjake iz Lukača. Luka Lesić bio je najraspoloženiji s pet postignutih pogodaka, tri je upisao Leo Horvat, a po jednog Tin Vukić i Tin Trivanović.

Rezultati 1. kola: Pitomača – Sokol 1:2, Virovitica – Slatina 3:1, Suhopolje – ŠN Graničar Bušetina 4:0, No Limit Tvin – Lukač 05 10:0

PIONIRI U-11

Rezovac i milanovački Sokol otvorili su natjecanje u ovoj kategoriji. Mateo Šegić predvodio je svoju momčad do pobjede u prvom kolu, dok su gosti iz Milanovca ublažili poraz pogotkom Noe Bobana.

Virovitičani su preokretom u Gornjem Bazju slavili protiv domaće momčadi. Bratstvo je povelo preko Gabrijela Jurića, a pobjedu Virovitici osigurao je Matko Hegedušić.

Utakmice 1. kola između miljevačke Mladosti i ŠN Graničar Bušetine, odnosno Munje i Podravca iz Sopja bit će odigrane naknadno.

Rezultati 1. kola: Rezovac – Sokol 4:1, Bratstvo (GB) – Virovitica 1:2

Najveću pobjedu u drugom kolu ostvarilo je Bratstvo koje je s 14:0 slavilo u Sopju. Nino Bota postigao je četiri zgoditka, po tri su upisali Jakov Bakić i Gabrijel Jurić, Tin Podravac dodao je dva, a Mihael Iličić i Stjepan Ribić po jedan pogodak.

Efikasni su bili i Miljevčani koji su rezultatom 7:0 slavili na gostovanju u Četekovcu. Domaćeg vratara tri je puta matirao Jurica Bejuk, Mia Dorčak postigla je dva pogotka, Gabrijel Bilavčić jednom se upisao u listu strijelaca, dok je preostali pogodak bio autogol Tea Rukavine.

ŠN Graničar Bušetina na svom je terenu došla do prve pobjede. Domaći nogometaši bili su bolji od Rezovca rezultatom 4:0, dvostruki strijelac bio je Patrik Miškulin, a jednom su strijelci bili Karlo Balogović i Luka Borić.
Najzanimljivije je bilo u Milanovcu gdje je Sokol slavio protiv Munje iz Velikog Rastovca. Niko Maloča bio je dvostruki strijelac za domaćina, jedan pogodak postigao je Niko Šitum, dok su pogotke za goste postigli Leo Vuković i Lovro Jović.

Rezultati 2. kola: Podravac (S) – Bratstvo (GB) 0:14, Sokol – Munja 3:2, ŠN Graničar Bušetina – Rezovac 4:0, Dinamo (Č) – Mladost (Mi) 0:7

PIONIRI U-13

Visoku pobjedu ostvarili su nogometaši Podgorja na gostovanju u Crncu. Ivan Stolnik i Martin Zver bili su trostruki strijelci, dok je jedan pogodak postigao Petar Rogić.

Jedan pogodak manje postigao je milanovački Sokol u Pitomači. Anja Luce Uzelac i Nikola Lukić postigli su po dva pogotka, a po jednog Marko Mijok i Karlo Šenkišek.

Jan Feketija postigao je četiri pogotka u pobjedi Virovitice na gostovanju u Gornjem Bazju, a na listi strijelaca pridružili su mu se Filip Blažević, koji je postigao dva, te Grgur Salajić koji je postigao jedan pogodak. Dvostruki strijelac za Bratstvo bio je Leon Podravac.

Zanimljiva utakmica odigrana je u Gradini gdje su se susreli istoimeni domaćin i Mikleuš, a domaći sastav slavio je s 5:4. Četiri pogotka za Gradinu postigao je Stjepan Modrić, a jednog je upisao Noa Počuć. S druge strane, Marko Blažević tri je puta matirao domaćeg vratara, a jednom je mrežu pogodio Roko Šantić.

Do minimalne pobjede stigla je i čačinačka Mladost koja je upisala bodove protiv ŠN Graničar Bušetine. Iako su gosti u dva navrata imali prednost golom Tiana Ivanešića odnosno autogolom Luke Dubaića, dvama golovima Domagoja Stojanovića te jednim golom Jakova Mikeca Mladost je došla do pobjede.

Rezultati 1. kola: Crnac – Podgorje 0:7, Mladost (Čač) – ŠN Graničar Bušetina 3:2, Pitomača – Sokol 0:6, Gradina – Mikleuš 5:4, Bratstvo (GB) – Virovitica 2:7

Čak 25 pogodaka postigli su nogometaši Bratstva na gostovanju u Mikleušu u utakmici 2. kola. Leon Podravac postigao je čak 11 pogodaka, sedam ih je upisao Emanuel Ivoš, tri Luka Andrijanić, dva Ivan Špoljar, a jednog Dora Zahirović i Luka Jurenec.

Gradina je golovima Stjepana Modrića i Marka Ivanca slavila u Milanovcu kod Sokola, identičnim rezultatom završila je utakmica između ŠN Graničar Bušetine i Pitomače koju su riješili Tian Ivanešić i Toni Čordašev, dok je nešto više pogodaka postignuto u Crncu.

Domaća momčad poražena je od čačinačke Mladosti 5:2. Ante Pejčević i Emanuel Šorman pogađali su mrežu gostiju, dvostruki strijelci za Mladost bili su Andro Matešić i Borna Beštek, a jedan zgoditak postigao je Petar Cingel.

Utakmica između Podgorja i Virovitice bit će odigrana naknadno.

Rezultati 2. kola: Mikleuš – Bratstvo 0:25, Sokol – Gradina 0:2, ŠN Graničar Bušetina – Pitomača 2:0, Crnac – Mladost (Čač) 2:5

PIONIRI U-15

Bilogora 1947 nije uspjela na svom terenu doći do bodova protiv Gradine. Prvo poluvrijeme završeno je bez pogodaka, a u nastavku se mreža tresla čak sedam puta. Matej Brdarić, Tristan Horvat i Josip Nemeš doveli su goste u prednost od 3:0 u razdoblju od 50. do 57. minute, no u samo osam minuta Bilogora 1947 je izjednačila rezultat s dva pogotka Ivana Blaževića i jednim pogotkom Vlade Filipovića. Konačan rezultat utakmice postavio je Zlatko Kravaščan u 70. minuti.

ŠN Graničar Bušetina ‘držala’ se u susretu protiv čačinačke Mladosti do 20. minute. Gosti su poveli preko Tome Matešića, izjednačio je Tian Ivanešić, no gosti su s tri pogotka Tonija Milaka i autogolom Marina Fučkara stigli do pobjede rezultatom 5:1.

Rezultati 1. kola: Bilogora 1947 – Gradina 3:4, ŠN Graničar Bušetina – Mladost (Čač) 1:5

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content