120 godina Opće bolnice Virovitica: Pogledajte dokumentarni film o bolnici s rijetkim scenama iz operacijske dvorane

Opća bolnica Virovitica slavi danas (ponedjeljak) 120. obljetnicu postojanja, a uz prigodnu svečanost u Tehnološko-inovacijskom centru tim povodom predstavljena su i dva “rođendanska poklona” javnosti i okupljenima.

Nakon interaktivne, digitalne Monografije “Tradicija obogaćena suvremenošću”, predstavljen je i dokumentarni film koji je svojevrsna priča o Općoj bolnici danas.

I Monografija i film nastali su u vrlo kratkom periodu – u tek nešto više od mjesec dana i predstavljaju iskorak u prezentaciji rada ne samo Opće bolnice Virovitica, već općenito jedne opće bolnice u Hrvatskoj.

U 16 minuta dokumentarnog filma predstavljen je bolnički sustav i sustav polikliničko-konzilijarne zdravstvene zaštite u okviru Opće bolnice Virovitica, s naglaskom na pacijente i medicinske usluge koje im bolnica danas omogućuje. 

U filmu se nalaze i rijetki prizori iz operacijskih dvorana, koje inače mogu vidjeti samo liječnici i medicinsko osoblje.

Informativni centar Virovitica zahvaljuje ravnatelju Dinku Blaževiću na ukazanom povjerenju za ovaj važan zadatak, kao i svima koji su na bilo koji način doprinijeli u njegovom stvaranju. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content