2. HRL SJEVER Rukometašice u ‘lovu’ na nove bodove: Osječka Olimpija gostuje u Virovitici, a druga ekipa Koke u Pitomači

U treće kolo rukometašice 1234 Virovitice ulaze s vodeće pozicije, a nadamo se da će tamo i ostati nakon dvoboja protiv osječke Olimpije. Što se Virovitičanki tiče sve je poznato, u ovaj dvoboj ulaze nakon dvije pobjede, protiv Osjeka 2 i Đurđevca, dok su Slavonke do prvih bodova stigle proteklog tjedna na svom terenu protiv Multinorm Cerne i to s ‘tijesnih’ 31:29. Susret između ‘lavica’ i Olimpije na rasporedu je u 17 sati, a igrat će se u dvorani Tehničke škole.

U isto vrijeme na teren će istrčati rukometašice Pitomače koje će u sportskoj dvorani Osnovne škole Petra Preradovića ugostiti drugu ekipu prvoligašica Koke iz Varaždina. U dosadašnja dva kola mlade Varaždinke dva puta su poražene, na svom terenu od druge ekipe koprivničke Podravke i na gostovanju od druge ekipe Zrinskog u Čakovcu. Ekipa Pitomače pobijedila je u svojoj dvorani Multinorm iz Cerne te je izgubila na gostovanju od Broda u Slavonskom Brodu, a u subotnjem susretu domaće ekipa trebala bi biti favorit.

(www.icv.hr, mra, mš, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content