3. ŽNL Omladinac i ŠN Graničar Bušetina očekuju nove bodove u utakmicama 8. kola: U izravnom dvoboju za drugu poziciju susreću se Vaška i Orešac

Ovog vikenda na rasporedu su susreti 8. kola u 3. županijskim nogometnim ligama.

3. ŽNL ZAPAD

Kompletno 8. kolo na rasporedu je danas (subota), a utakmice se igraju od 15.30 sati.

Dvije vodeće ligaške momčadi, Omladinac i ŠN Graničar Bušetinu, ovo kolo, barem na papiru, očekuju nešto lakše utakmice. U Koriji će gostovati pretposljednji Napredak iz Rušana, dok će ŠN Graničar Bušetina gostovati u Kladarama kod sedmoplasirane momčadi prvenstva.

Stara Brezovica na svom će terenu ugostiti posljednjeplasiranu Branu, a domaća momčad bit će oslabljena neigranjem Stjepana i Matea Brođanca te Marka Čađavčana.

U posljednjem susretu kola snage će odmjeriti Bušetina 1947 i Otrovanec. Domaća momčad trebala bi biti kompletna, dok gostujući trener neće moći računati na suspendiranog Marka Radelića.

3. ŽNL ISTOK

U izravnom dvoboju za drugu poziciju danas se sastaju Vaška i Orešac, a domaćin u ovaj dvoboj ulazi s bodom zaostatka za protivnikom. Utakmica je na rasporedu u 15.30 sati.

U drugom susretu kola, koji je na rasporedu sutra, vodeći Miholjac gostuje kod Meljana koji i dalje čekaju na prve ovosezonske bodove. Utakmica je na rasporedu u 10 sati.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content