Bogat vikend mladih slatinskih hrvačica i hrvača: Nastupili na tri jaka turnira, u Tuzli osvojili 1. mjesto ekipno

Mladi članovi Hrvačkog kluba Slatina u subotu, 8. listopada nastupili su na čak tri natjecanja, na Prvenstvu Hrvatske u Petrinji, na Memorijalnom hrvačkom turniru “Stipan Dora” u Subotici i 4. Međunarodnom turniru “Husinski rudar 2022.” u Tuzli.

U organizaciji Hrvačkog kluba Petrinja i Hrvatskog hrvačkog saveza kao suorganizatora u Petrinji je održano pojedinačno Prvenstvo Hrvatske u hrvanju slobodnim stilom u kategoriji U-13 za 2022. godinu. Na natjecanju je sudjelovalo 117 hrvača iz 22 kluba, od kojih je Slatina nastupila s tri hrvača uz trenersko vodstvo Borivoja Kocića. Roko Ćurić je u kategoriji do 54 kilograma osvojio 2. mjesto, dok je Franjo Ivoš u istoj kategoriji bio 7. Stefan Čavrić je osvojio 5. mjesto u kategoriji do 75 kilograma. Na prvenstvu su sudili i slatinski suci Nebojša Nikšić i Mario Petrak.

Na Memorijalnom hrvačkom turniru “Stipan Dora”, održanom u dvorani Tehničke škole Ivan Sarić u Subotici, Slatina je u konkurenciji 97 natjecatelja iz 16 klubova iz 5 država imala svoja tri predstavnika. Dorijan Dundović u kategoriji 44 kilograma osvojio je 7. mjesto, Bartol Sartić je u kategoriji do 60 kilograma osvojio 11. mjesto, a Petra Škrobić 5. mjesto u kategoriji do 52 kilograma. Voditelj puta bio je Draško Ćurić, a trener Novica Kocić.

Najbolji uspjeh slatinske mlade hrvačice i hrvači ostvarili su u Tuzli gdje je održan 4. Međunarodni turnir u hrvanju grčko-rimskim stilom “Husinski rudar 2022.”, na kojemu je sudjelovalo 68 natjecatelja iz 13 klubova iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske. Turnir je održan u organizaciji Hrvačkog kluba “Sloboda” Tuzla, a Slatinčane su na prvenstvu vodili treneri Danijel Kolomaz i Dražen Kocić. U ekipnom plasmanu Hrvački klub Slatina osvojio je 1. mjesto, te je proglašen najuspješnijim klubom turnira, a ovo su postignuti rezultati:

Starije djevojčice:

– 54 kg, Ena Ojkić 2. mjesto
– 66 kg, Anja Čavrić 1. mjesto

Mlađi dječaci:

– 49 kg, Goran Filipović 3. mjesto
– 54 kg, Lukas Šarabok 1. mjesto

Stariji dječaci:

– 66 kg, David Vilk 3. mjesto
– 75+ kg, Dorian Kajzer 3. mjesto

Kadeti:

– 60 kg, Niko Grubač 1. mjesto
– 65 kg, Robert Filipović 1. mjesto

(www.icv.hr, adf, HK Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content