Izgubio nadzor nad automobilom i sletio s ceste: Zadobio ozljede opasne po život

U srijedu, 12. listopada oko 17,50 sati kod mjesta Gornje Bazje 52-godišnjak je prouzrokovao prometnu nesreću pod utjecajem alkohola i zadobio teške tjelesne ozljede.

– Upravljajući osobnim automobilom od mjesta Gornje Bazje prema mjestu Veliko Polje 52-godišnjak zahvatio je desnu putnu bankinu, pokušavajući vratiti se na kolnik zahvatio je lijevu putnu bankinu i prednjim dijelom vozila udario u zemljani kanal. Od siline udarca vozilo je izletjelo natrag na kolnik, okrenuvši se pritom na krov te stružući po cijeloj širini kolnika završilo svoju putanju, okrenuvši se na kotače, na zelenoj površini s desne strane kolnika. Vozač osobnog automobila, koji tijekom vožnje nije koristio sigurnosni pojas, ispao je iz vozila na desnu putnu bankinu i zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život i zadržan je na odjelu intenzivne njege u Općoj bolnici u Virovitici – izvijestila je PU virovitičko-podravska

Kod 52-godišnjeg vozača alkotestiranjem je utvrđena koncentracija od 1,62 g/kg alkohola u organizmu, a tijekom vožnje nije koristio sigurnosni pojas na način koji je propisan, kažu iz policije.

(www.icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content