KINO PARK Ovog vikenda pogledajte američki film o superherojima “Black Adam” i animirani “DC Liga Super-ljubimaca”

Ovog vikenda u virovitičkom Kinu Park pogledajte dvije nove projekcije. U subotu, 22. listopada u 19 sati možete pogledati američki film “Black Adam” o superherojima iz 2022. godine temeljen na istoimenom liku iz DC Comicsa.

U nedjelju, 23. listopada u 17 sati na rasporedu je animirani film “DC Liga Super-ljubimaca” sinkroniziran na hrvatski.

BLACK ADAM

Izvorno ime: Black Adam

Redatelj: Jaume Collet-Serra

Žanr: akcija, fantazija, znanstvena fantastika

Uloge: Dwayne Johnson, Pierce Brosnan, Quintessa Swindell, Sarah Shahi, Aldis Hodge

Godina: 2022.

Država: SAD

Sadržaj filma: DC i Warner Bros. predstavljaju novog antiheroja čiju će glavnu ulogu preuzeti legendarni The Rock. Black Adam je Johnsonov veliki projekt koji svaki glumac doživi jednom u životu. Gotovo 5.000 godina nakon što je dobio sve moći egipatskih bogova te isto tako bio zatvoren, Black Adam oslobođen je iz svoje zemaljske grobnice, spreman osloboditi svoj jedinstveni oblik pravde u modernom svijetu. Black Adam donosi neke od najvećih filmskih borbi ove godine.

DC LIGA SUPER-LJUBIMACA – SINK

Izvorno ime: DC League of Super-Pets

Redatelj: Jared Stern

Žanr: animirani

Trajanje filma: 100 min

Godina: 2022.

Država: SAD

Sadržaj filma: Ljubimce predvodi Supermanov voljeni pas Krypto. Njih su dvojica nerazdvojni prijatelji, koji dijele super-moći i zajedno se bore protiv kriminala u Metropolisu. Kada Supermana i ostatak Lige pravde otmu, Krypto mora uvjeriti ofucanu ekipu iz skloništa za životinje – psa Acea, svinju PB-ja, kornjaču Mertona i vjevericu Chipa – da ovladaju svojim novonastalim moćima i pomognu mu spasiti otete superjunake. Aceu se nikako ne sviđa ideja super-psa – no to će se brzo promijeniti kad upozna Batmana.

(Kino Park)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content