Kino Park: Ovog vikenda pogledajte horor “Đavolji plijen” te animirani film “Vatreno srce”

Ovoga vikenda u virovitičkom Kinu Park pogledajte dvije nove projekcije. U subotu, 29. listopada u 19 sati, možete pogledati horor “Đavolji plijen”.

Izvorno ime:
Prey for the Devil
Redatelj: Daniel Stamm
Žanr: horor
Uloge: Virginia Madsen, Jacqueline Byers, Colin Salmon, Ben Cross
Trajanje filma:
Godina: 2022
Država: SAD
Sadržaj filma: Neki su rođeni za egzorcizam. Katolička se crkva bori protiv globalnog porasta opsjednutosti demonima otvaranjem škole za obuku svećenika koji će provoditi obrede egzorcizma. Na ovom duhovnom bojnom polju pojavljuje se neobičan ratnik: mlada redovnica, sestra Ann. Iako je časnim sestrama zabranjeno izvoditi egzorcizme, profesor prepoznaje njezinu nadarenost i pristaje je trenirati. Uz podršku mentora, dopušteno joj je promatrati stvarne prakse. Kada se susretne s jednim od najtežih slučajeva, splasnut će njezina želja i volja za dokazivanjem. Tijekom tih mučnih susreta, sestra Ann suočava se licem u lice s demonskom silom koja napada ustanovu u kojoj radi i ima tajanstvene veze s njezinom prošlošću. Tada se moć zla i njezine vlastite zapanjujuće sposobnosti u potpunosti razotkrivaju.

A u nedjelju, 30. listopada u 17 sati, pogledajte animirani film sinkroniziran na hrvatski jezik “Vatreno srce”.

Izvorno ime:
Fireheart
Redatelj: Theodore Ty, Laurent Zeitoun
Žanr: animirani
Uloge: Zrinka Cvitešić, Živko Anočić, Saša Buneta, Lana Blaće, Toma Medvešek, Tin Rožman
Trajanje filma: 92 min
Godina: 2022
Država: Francuska
Sadržaj filma: Šesnaestogodišnja Georgia Nolan želi krenuti stopama svog oca i sanja o tome da bude prva vatrogaskinja na svijetu. Kad misteriozni piroman počne paliti seriju podmetnutih požara po Broadwayu, njujorški vatrogasci počinju misteriozno nestajati. Gradonačelnik New Yorka poziva Georgijina oca iz mirovine da vodi istragu o nestancima. Očajnički želeći pomoći ocu i spasiti svoj grad, Georgia se prerušava u mladića zvanog “Joe” i pridružuje se maloj skupini hrabrih vatrogasaca koji pokušavaju zaustaviti piromana.

(Kino Park)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content