KUP REGIJE SJEVER Kadeti Virovitice prošli dalje, a pioniri Virovitice i juniori Slavonije zaustavljeni od Slaven Belupa

Ovog tjedna odigrani su susreti prvog kola Kupa regije Sjever za mlađe uzraste.

Juniori sladojevačke Slavonije na terenu slatinskog stadiona Antuna Tone Butorca ugostili su momčad koprivničkog Slaven Belupa, koja igra 1. hrvatsku ligu za juniore. Prvi dio završio je bez zgoditaka,međutim u nastavku kvalitetniji gosti postižu četiri zgoditka te su se rezultatom 4:0 plasirali u drugo kolo.

Kadeti Virovitice gostovali su kod Radnika u Križevcima. Virovitičani su poveli krajem prvog dijela 2:0 zgodicima Vedrana Salaj Obrovca u 36. i Jure Kasumovića u 44. minuti. U 56. minuti Miron Škafar povećao je gostujuću prednost na 3:0. Konačnih 3:1 postavio je domaći igrač Teo Vukoić svojim pogotkom devet minuta prije kraja utakmice. U idućem kolu kadeti Virovitice igraju s vršnjacima prvoligaša Varaždina.

Pioniri Virovitice gostovali su stadionu Ivan Kušek Apaš u Koprivnici, gdje su igrali s vršnjacima prvoligaša Slaven Belupa. Prvi dio završio je bez zgoditaka, a u drugom dijelu domaći nogometaši postižu pet zgoditaka čime su se plasirali u nastavak natjecanja. Dva zgoditka postigao je Matej Tomić, a po jednom su virovitičku mrežu pogodili Antonio Kamenjak, Luka Jurić i Gabriel Orehovec.

(www.icv.hr, mš, foto: D. Jukić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content