Martina Jakelić, direktorica Turističke zajednice VPŽ: Nagrada za Slavoniju kao najbolju destinaciju ruralnog turizma je pokazatelj kako su gosti i struka prepoznali kvalitetu ponude

Pet slavonskih županija, Vukovarsko-srijemska, Osječko-baranjska, Brodsko-posavska, Požeško-slavonska i Virovitičko-podravska, na Danima hrvatskog turizma dobile su nagrade za Slavoniju kao – najuspješniju destinaciju ruralnog turizma. O tome je na sjednici Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije, govorila direktorica Turističke zajednice VPŽ, Martina Jakelić.

-Prvi smo put prijavili svih pet županija da predstavljaju Slavoniju. Nagrada je potvrda uspjeha, te pokazatelj kako su gosti i struka prepoznali kvalitetu ponude. Veliku ulogu u stvaranju slike Slavonije ima Virovitičko-podravska županija. U posljednjih desetak godina ostvarili smo ulaganja od oko 450 milijuna kuna i učinili velik iskorak. Ulaganje u turizam je izravno ulaganje u gospodarstvo. Težimo sustavu koji će integrirati sve, dvorce, vina, gastronomiju, kulturnu, prirodnu baštinu, te time dodatno podići kvalitetu turizma. Kao destinacija, na putu smo ispravnog turističkog napretka, a još ćemo veći značaj postići dovršetkom započetih projekata i početkom novih koji su u planu – istaknula je Martina Jakelić.

(www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content