NK PAPUK OSJEČKO 1664 – NK OSIJEK U prodaji ulaznice za utakmicu 1/16 finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa koja se u Orahovici igra 18. listopada

Nogometni klub Papuk Osječko 1664 pustio je u pretprodaju ulaznice za utakmicu šesnaestine finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa u kojoj će snage odmjeriti s prvoligašem Osijekom, trenutno trećeplasiranom momčadi SuperSport HNL-a. Susret je na rasporedu idućeg utorka, 18. listopada u Orahovici s početkom u 15:00 sati.

Ulaznice svi zainteresirani mogu kupiti u Caffe Baru Bonn i Caffe baru Bad Company u Orahovici, Caffe Baru Aloha u Feričancima, Caffe Baru Tref u Dugoj Međi i Caffe baru DEF u Čačincima.

Iz kluba poručuju kako je cijena ulaznice po cijeni od 40 kuna, a uz ulaznicu je osigurano gratis piće, te pozivaju sve ljubitelje dobrog nogometa i Papukove navijače da se na tribinama pojave u što većem broju i podrže svoju momčad.

Podsjetimo, Orahovčani su do susreta s Osijekom stigli nakon trijumfa protiv jake momčadi Karlovca koju vodi poznati hrvatski trener i nekadašnji igrač Igor Pamić. U susretu pretkola Hrvatskog nogometnog kupa odigranom u Orahovici 31. kolovoza, nije bilo pogodaka nakon 90 minuta igre, kao niti nakon produžetaka. Pobjednik je odlučen udarcima s bijele točke, u čemu je momčad Papuka bila uspješnija.

(www.icv.hr, vg, ts, foto: V. Grgurić)

Papuk plakat

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content