Novi načelnik Goran Doležal uputio zahvalu stanovnicima općine Suhopolje: “Nastavljamo raditi, dokazivati se i razvijati našu općinu”

Na nedjeljnim prijevremenim izborima za načelnika općine Suhopolje izabran je Goran Doležal (HDZ), a na Izborima za članove vijeća mjesnih odbora na području općine Suhopolje Hrvatska demokratska zajednica samostalno je osvojila 72 mandata, a s partnerima u Naudovcu i Žubrici, njih 82 od ukupno 96 mandata.

Tim povodom, Goran Doležal uputio je zahvalu svim stanovnicima općine Suhopolje.

– Ovim putem zahvaljujem svim biračima koji su izašli na izbore i iskoristili svoje biračko pravo, a posebno onima koji su glas dali Hrvatskoj demokratskoj zajednici, kako za vijeća mjesnih odbora, tako i meni za općinskog načelnika.

Hvala vam na ukazanom povjerenju koje ste mi pružili na Prijevremnim izborima za općinskog načelnika Općine Suhopolje.

Vaše ukazano povjerenje i podrška predstavlja obvezu, čast i motivaciju u postizanju dugoročnih ciljeva na dobrobit naše prekrasne vrijedne zajednice.

Stavljam vam se na raspolaganje i nastavljamo raditi, dokazivati se i razvijati našu općinu Suhopolje koja će i dalje napredovati u svakom području! – istaknuo je Goran Doležal.

(www.icv.hr, suhopolje.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content