Odličan vikend za mlade rukometaše: Viro Virovitica ‘pet od pet’, Slatina upisala dvije pobjede

Proteklog vikenda odigrane su utakmice u 1. hrvatskoj rukometnoj ligi U-15 i 1. hrvatskoj rukometnoj ligi U-11, u kojima igraju momčadi Viro Virovitice i Slatine. Virovitičani su došli do pet, a Slatinčani do dvije pobjede.

Utakmice 1. rukometne lige regije Istok U–11 odigrane su u sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića u Slatini. Momčadi Viro Virovitice i Slatine ugostile su dvije momčadi Požege. Viro Virovitica pobijedila je prvu ekipu Požege 30:9, a od druge ekipe Požege bila je bolja rezultatom 37:9. Slatina je prvu ekipu Požege svladala rezultatom 23:18, a drugu ekipu Požege pobijedila je 20:4. U međusobnom susretu Viro Virovitice i Slatine bolji su bili Virovitičani 12:8.

U idućem kolu Virovitičani i Slatinčani gostuju u Vinkovcima, gdje igraju s domaćom Spačvom i Osijekom.

Viro

Susreti 1. hrvatske rukometne lige U-15 regije Istok odigrane su u Sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić u Virovitici. Ekipe Viro Virovitice i Slatine igrale su s momčadima Požege i Dejan Krtolice iz Slavonskog Broda. Viro Virovitica pobijedila je Požegu 24:13, a Dejana Krtolicu 27:10. Slatina je u obje utakmice poražena. Od Požege je izgubila 20:15, a od Dejana Krtolice 20:14.

U idućem kolu rukometaši Viro Virovitice i Slatine gostuju u Orahovici, gdje igraju s Orahovicom i našičkim NEXE-om.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content