Općina Podravska Moslavina raspisala natječaj za dodjelu stipendija studentima u akademskoj godini 2022./2023.: Doznajte uvjete

Na temelju članka 1. Odluke o raspisivanju javnog natječaja za dodjelu stipendija studentima u akademskoj godini 2022./2023., Općina Podravska Moslavina raspisala je Javni natječaj za dodjelu stipendija studentima Općine Podravska Moslavina u akademskoj godini 2022./2023. Općina će dodijeliti stipendije studentima u akademskoj godini 2022./2023. za deset mjeseci u mjesečnom iznosu od 500,00 kuna.

– Pravo sudjelovanja u natječaju imaju studenti koji su državljani Republike Hrvatske, imaju stalno prebivalište na području Općine, nisu korisnici neke druge stipendije ili studentskog kredita, a osim općih uvjeta pravo na studentsku stipendiju ostvaruje student koji je redovan student druge ili više nastavne godine sveučilišnog stručnog studija, preddiplomskog, diplomskog studija ili sveučilišnog integriranog preddiplomskog i diplomskog studija (bolonjski programi). Obrazac molbe i izjave da student nije korisnik neke druge stipendije ili studentskog kredita mogu se podići u Općini Podravska Moslavina svaki dan od 7 do 11 sati. Molba za dodjelu stipendije podnosi se u roku 15 dana od dana objave javnog natječaja na oglasnoj ploči i internetskoj stranici Općine Podravska Moslavina, odnosno od 21. Listopada do 5. studenog– poručili su iz Općine Podravska Moslavina.

(www.icv.hr, vg, Općina Podravska Moslavina, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content