OPĆINA ČAĐAVICA Održana 9. sjednica Općinskog vijeća: Sve točke Dnevnog reda usvojene jednoglasno

Općinsko vijeće Općine Čađavica jučer (ponedjeljak) je održalo svoju redovnu, 9. sjednicu. I ova je sjednica, kao i sve dosad, održana u prostoriji Općine Čađavica.

U nazočnosti općinskog načelnika Mirka Rončevića, sjednicu je sazvao i njome predsjedao predsjednik Općinskog vijeća Josip Piskać.

Sjednica je održana uz nazočnost osam vijećnika od ukupno njih devet, a korektna i disciplinirana rasprava vodila se po svim točkama Dnevnog reda, od izmjena i dopuna proračuna (rebalansa) koji je prvi ove godine, kao i svih programa koji ga prate, devetomjesečnog izvještaja, izvješća o radu načelnika, te svih ostalih točaka koje su bile predmet ove sjednice.

Informaciju o projektima iznio je načelnik Rončević, koji je istaknuo da je trenutno aktualna izgradnja pješačke staze u Noskovcima i adaptacija stare škole u Zvonimirovcu na kojoj se vrši sanacija krovišta i ugradnja nove stolarije.

Po provedenoj raspravi i provedenom glasovanju, sve točke Dnevnog reda usvojene su jednoglasno, a možete ih vidjeti OVDJE.

(www.icv.hr, adf, Općina Čađavica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content