Policija otkrila detalje prometne nesreće u kojoj je teško ozlijeđen motociklist (35): Nakon sudara s automobilom, motor otklizao stotinjak metara i zapalio se

Prometnu nesreću koja se u subotu, 22. listopada dogodila u Ulici Ote Horvata u Virovitici prouzročio je 32-godišnji vozač osobnog automobila, izvijestila je u ponedjeljak PU virovitičko-podravska. 

– Vozač osobnog vozila prilikom uključivanja na cestu oduzeo je prednost prolaska motociklu kojim je upravljao 35-godišnjak, koji je u trenutku udara vršio radnju pretjecanja vozila. Motocikl je prednjim dijelom udario u prednji desni dio osobnog vozila i pritom, od siline udara, 35-godišnji vozač je s motociklom nastavio nekontrolirano kretanje cestom nakon čega je pao s motocikla koji se nastavio klizati cestom. Motocikl se zaustavio na cesti 100-injak metara dalje od udara te se zapalio. Na mjesto događaja su izašli djelatnici Javne vatrogasne postrojbe radi gašenja požara – stoji u policijskom priopćenju.

Vozač motocikla je u prometnoj nesreći zadobio teške tjelesne ozljede, a liječnička pomoć pružena mu je u Općoj bolnici Virovitica.

(www.icv.hr)

viber slika 2022 10 22 15 03 23 394

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content