Stjepan Kenjerić nastavlja s obnašanjem dužnosti predsjednika Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije

U dvorani za sastanke Udruženja obrtnika u Virovitici jučer (srijeda) je održana  konstituirajuća sjednica Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije na kojoj su imenovana nova komorska tijela koja će predstavljati i zastupati Komoru i njezino članstvo u mandatu 2022.-2026. godine, a za predsjednika je jednoglasno, na prijedlog Udruženja obrtnika Slatina, izabran Stjepan Kenjerić.

Podsjetimo, Kenjerić je dužnost predsjednika POK-a preuzeo i 2020. godine nakon što je od obnašanja dužnosti odustao Zoran Horić, tako da u sljedećem razdoblju nastavlja s radom koji je započeo prije dvije godine.

– Najveći problem za obrtnike je taj što ne znamo previše o našem Komorskom susatvu. Trebamo širiti vidike u obrništvu, ima nas oko 1380 na našem području i ima nas najviše. Najjači smo, a najslabiji prema našem angažmanu i ne znam zašto je to tako. Moramo shvatiti da si mi nismo međusobno konkurencija, jer ima posla za sve, pogotovo u ovo vrijeme. Isto tako, važno je da se pokrenemo, kako u udruženjima obrtnika tako i u Područnoj obrtničkoj komori i da se borimo sami za sebe, protiv svih nepravilnosti, kako bi nam svima bilo bolje- istaknuo je između ostalog predsjednik Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije Stjepan Kenjerić.

Za potpredsjednicu Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije za mandatno razdoblje 2022.-2026. izabrana je Ivana Vanjhal, u Nadzorni odbor Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije izabrani su Danijel Begović, Zlatko Cibok, te Vlatka Strusa, dok je za predstavnika Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije u Skupštini HOK-a izabran Damir Vanek.

U Upravni odbor POK-a birani su predsjednici Udruženja obrtnika, odnosno Željko Šubić, predsjednik Udruženja obrtnika općine Pitomača, Damir Vanek, predsjednik Udruženja obrtnika Orahovica, Zlatko Šomođi, predsjednik Udruženja obrtnika Slatina, Boris Meter, predsjednik Udruženja obrtnika Virovitica, dok su na prijedlog predsjednika POK-a u Upravni odbor izabrani i Tomislav Maloča iz Udruženja obrtnika Virovitica, Katarina Fabijanac iz Udruženja obrtnika Slatina, te Krešimir Jakubek iz Udruženja obrtnika Orahovica.

Za članove skupštine Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije, za mandatno razdoblje 2022.-2026., izabrani su ovom prilikom Kristijan Hrvojić, Dejan Herceg, Tomislav Maloča, Ivana Sajdenšajf, Ivana Vanjhal, Miroslav Briševac, Ivo Bilić, Katarina Fabijanac, Zlatko Šomođi, Željko Šubić, Krešimir Jakobek, Krešimir Kostelac, Darko Takač, Damir Vranek i Danijel Petković.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content