Udruga umirovljenika Hrvatske grada Virovitice održala izvještajnu skupštinu

U svojim prostorima u centru grada danas (četvrtak) je Udruga umirovljenika Hrvatske grada Virovitice održala redovnu izvještajnu skupštinu. Predsjednica Udruge Katica Kiš podnijela je izvješće o radu u proteklih nešto više od godinu dana.

– Uključili smo se u sve aktivnosti koje je organizirali Koordinacija umirovljeničkih udruga grad Virovitice i Matica umirovljeničkih udruga Virovitičko–podravske županije. Samostalno smo organizirali nabavku namirnica i ogrijeva za naše članove. Bili smo na izletu u Dravskoj priči, redovito smo obilazili naše starije i slabije pokretne članove. Ove godine bilo je malih problema zbog povećanja troškova režija, ali tu nam je priskočio Grad Virovitica- u presijeku rada između ostalog naglasila je predsjednica Katica Kiš.

Financijsko izvješće podnijela je tajnica Ljerka Lovreković.

– Najviše smo uprihodovali od donacija. To nisu veliki iznosi, ali za nas i malo ima veliko značenje. Ove godine smo se tehnološki unaprijedili nabavkom novog printera sa skenerom. Zahvalni smo svima koji su nam pomogli u radu- riječi zahvale uputila je Ljerka Lovreković.

Članove skupštine pozdravila je zamjenica virovitičkog gradonačelnika Vlasta Honjek – Golinac.

– Grad će i ubuduće stati iza vaših aktivnosti. Za iduću godinu osigurat ćemo Vam povećana sredstva, kako ne bi imali problema s podmirenjem računa za režije. Već ove subote moći čete ići na predstavu virovitičkog kazališta Francisa Vebera “Budala za večeru”. Ulaznice su vam osigurane, samo ih trebate podići u Udruzi- na kraju je rekla Vlasta Honjek – Golinac.

Na kraju je zamjenica predsjednice Ana Pavoković sve izvijestila da će plan rada za iduću godinu donijeti Izvršni odbor udruge.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content