Foto-video klub Slatina objavljuje natječaj za izradu kratkog videospota na temu “Čarobni prosinac “

Foto-video klub Slatina objavljuje natječaj za izradu kratkog videospota na temu “Čarobni prosinac”.

– Zabavan, romantičan, mirisan i magičan prosinac, savršen je za uživanje s obitelji, prijateljima ili u dvoje. Otkrijte toplinu zime, istražite čaroliju adventa te svoje dojmove prenesite na video- poručili su.

Svoje radove na natječaj mogu prijaviti svi građani bez ograničenja mjesta boravka. Format videa mora biti mp4, trajanje ne smije biti duže od 30 sekundi, a svoje radove možete poslati putem maila od 2. do 9. siječnja 2023.

– Foto-video klub Slatina će 12. siječnja 2023. godine na svojoj službenoj Facebook stranici objaviti sve pristigle radove. Glasanje traje do 19. siječnja 2023., te se zaključava u ponoć. Radovi će biti javno objavljeni, te će svi moći dati glas svojim favoritima. Pobjednik će biti onaj autor koji dobije najveći broj glasova- poručili su organizatori i dodali.

– Molimo vas da sav sadržaj u vašim radovima bude vaš vlastiti, a glazba dolazi sa servisa s licencom o korištenju. Ako vaš video uključuje sadržaj zaštićen autorskim pravom, morate priložiti pismeno dopuštenje za korištenje istoga. Svaki autor može poslati samo jedan videouradak. U e-mail prijavi na natječaj, uz video, potrebno je navesti svoje podatke, ime i prezime i telefonski broj. Rezultati natječaja bit će objavljeni 20. siječnja 2023. godine. Pobjednički video bit će nagrađen i prikazan na stranicama Informativnog centra Slatina, te Turističke zajednice Grada Slatine. Isto tako, pobjednik će dobiti mjesto i u Slatinskom petku. Slanjem videa na natječaj autori daju privolu organizatoru da se video javno objavljuje na lokalnim medijima- ističu iz Foto-video kluba Slatina.

(www.icv.hr, adf, Foto-video klub Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content