FOTO Zavirite u čaroban blagdanski duh grada Virovitice: Odaberite omiljenu “božićnu oazu” za fotografiranje s najdražima

Najljepše doba godine nam je pred vratima, a Prosinac u gradu samo što nije započeo. Kako bi blagdanski ugođaj bio još bolji i upotpunio ove hladne zimske dane, Grad Virovitica, Turistička zajednica grada Virovitice, Kreativna udruga Unikat i djelatnici Flore stvorili brojne male “božićne oaze” savršene za fotografiranje s najdražima.

Tako uz tradicionalne božićne jelke, selo vilenjaka, groficu Advent, kamin toplih želja, Mrazograd, mjesto za poljubac, kućicu medenjaka, Snješkograd, čarobni prolaz, bajkovito noćno nebo, ledenu kočiju, svjetleće anđele, betlehemsku štalicu i najveći adventski vijenac na fontani, za sve prolaznike i šetače adventski ugođaj će stvarati i božićne pjesme u večernjim satima. A u Palači će najmlađi moći posjetiti i posebno ukrašenu Kućicu Djeda Božićnjaka, napisati mu pismo i fotografirati se, a sve uz zabavne programe Djedovih pomagača – vilenjaka.

Budite dio čarobnog blagdanskog duh grada Virovitice već ove nedjelje, 27. studenoga u 19 sati, na paljenju prve adventske svijeće u Palači. Do onda, zavirite u našu fotogaleriju i pronađite svoj idealan kutak za uživanje u blagdanskom ugođaju.

(www.icv.hr, ib; foto: I. Barčan)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content