Gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba sa suradnicima obišao radove u Gradcu Našičkom

U pratnji suradnika, Našički gradonačelnik je u mjestu Gradac posjetio radove koji se odvijaju na mjesnom domu. Zadovoljan je viđenim i u suradnji s Mjesnim odborom planiraju nove projekte.

– U proteklom periodu u mjesni dom u Gradcu uložili smo 40 tisuća kuna, a radi se na nadstrešnici koja će proširiti mjesto boravka te spriječiti atmosferilije da uđu u prostor ispod. U tom kontinuiranom ulaganju moram spomenuti i našeg najvećeg gospodarskog subjekta, a to je Nexe d.d. koji je kupio novu kuhinju za Mjesni dom. Također, prije mjesec dana uložili smo u cestu prema groblju u dužini od 700 metara, vrijednost te investicije je 15 tisuća kuna, a najveće ulaganje u ovo mjesto je Aglomeracija i očekujemo da će tokom sljedeće godine svaka kuća u Gradcu imati vodu- rekao je gradonačelnik Kašuba i dodao.

– Naša najaktivnija udruga s područja grada, Moto klub Racing djeluje u Gradcu te svoje prostorije ima u domu, a svojim djelovanjem i radom podiže i upotpunjuje kvalitetu života u Gradcu te ovom kraju. Pohvala ide i predsjedniku MO Bernardu Marjančeviću koji je sa svojim vijećnicima, mještanima i Moto klubom Racing po prvi puta ovdje organizirao Ljetne večeri što je jako važno za duh mjesta, a ona se, uz suradnju brojnih naših udruga kao što su Slavonac i Udruga Starih sportova, razvija se u pozitivnom smislu- dodao je Kašuba.

Predsjednik MO Gradac izrazio je zahvalnost gradonačelniku na svoj pomoći i suradnji koju imaju od strane Grada.

– Ove godine napravili smo terasu iznad prostorija doma, sanirali put do groblja a najvažnije je da smo početkom studenoga napravili ekshumaciju starog groblja u Starom Gradcu jer je zbog aktiviranja klizišta ono propadalo te smo tako napravili jednu grobnicu za posmrtne ostatke naših mještana koji su tamo bili sahranjeni. U planu za iduću godinu je uređenje sanitarnog čvora i krečenje prostorija doma, gdje očekujemo pomoć grada i za istu smo im zahvalni jer u ovim teškim vremenima nije lako investirati- rekao je Marjančević.

(www.icv.hr, eš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content