OPĆINA ŠPIŠIĆ BUKOVICA Potpisan ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji Vatrogasnog doma u Špišić Bukovici

Nakon što je LAG “Virovitički prsten” odabrao devet projekata na 6. Natječaju Lokalne akcijske grupe “Virovitički prsten” za provedbu tipa operacije 2.1.1. “Razvoj opće društvene infrastrukture u svrhu podizanja kvalitete života stanovnika LAG-a” iz Lokalne razvojne strategije LAG-a “Virovitički prsten” za razdoblje 2014. – 2020. i podnio zahtjeve za potporu, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju donijela je 10. studenoga devet Odluka o rezultatu administrativne kontrole zahtjeva za potporu.

Nositelji projekata su jedinice lokalne samouprave s područja LAG-a “Virovitički prsten”, a u sklopu natječaja moguće je bilo prijaviti izgradnju novih građevina, rekonstrukciju postojećih te opremanje građevina.

Jedan od odobrenih projekata je i “Rekonstrukcija građevine javne i društvene namjene – Vatrogasni dom DVD-a Špišić Bukovica, povećanje energetske učinkovitosti zgrade i dogradnja sanitarnog čvora, 2.B skupine”, čiji je nositelj Općina Špišić Bukovica.

Nakon provedene javne nabave i odabira ekonomski najpovoljnijeg ponuđača, danas (srijeda) je potpisan Ugovor o izvođenju predmetnih radova na ovom projektu. U prostorijama Općine Špišić Bukovica Ugovor su potpisali načelnik Hrvoje Miler i Krešimir Habijanec, direktor renomirane tvrtke Bistra d.o.o. iz Đurđevca, koja će izvoditi radove.

Ugovoreni radovi su vrijednosti 1.386.033,25 kuna (183.958,23 eura) bez PDV-a, odnosno 1.732.541,56 kuna (229.947,78 eura) s PDV-om. Rok za izvođenje radova koji uključuju cjelokupnu rekonstrukciju zgrade DVD-a Špišić Bukovica s okolišem je 240 dana.

Iznos potpore kroz operaciju 2.1.1. “Razvoj opće društvene infrastrukture u svrhu podizanja kvalitete života stanovnika LAG-a” iznosi 751.560 kuna.

(www.icv.hr, Općina Špišić Bukovica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content