1. HRL SJEVER Viro Virovitica na kraju polusezone dočekuje Rugvicu, a Slatina u “Kutiji šibica” gostuje kod Novog Zagreba

Ovog vikenda igraju se utakmice 13. kola 1. hrvatske rukometne lige Sjever. Obje momčadi s područja Virovitičko-podravske županije svoje utakmice posljednjeg kola prvog dijela natjecanja igraju u nedjelju, 11. prosinca.

Drugoplasirana Slatina, u 13:30 sati u zagrebačkoj sportskoj dvorani Trešnjevka, popularnoj “Kutiji šibica”, igra s Novim Zagrebom. Gledajući tablicu Slatinčani su favoriti, ali dosadašnji rezultati Novog Zagreba pokazuju da je zagrebačka momčad znala pobijediti i favorite, ali isto tako izgubiti utakmice koje je “morala” dobiti. U ovom susretu očekuje se neizvjesnost do posljednje minute.

Viro Virovitica, koja je u proteklih 12 kola osvojila samo jedan bod, u 16 sati u sportskoj dvorani Tehničke škole ugošćuje momčad Rugvice. Nedjeljni virovitički gosti imaju pet bodova više od Viro Virovitice. U dosadašnjem dijelu ligaškog natjecanja, Rugvica se pokazala kao ‘tvrd’ suparnik pruživši odličan otpor brojnim jačim momčadima. Virovitičanima neće biti nimalo lako ostvariti prvu ovosezonsku pobjedu, koja bi im bila veliki poticaj za nastavak natjecanja u veljači, odnosno drugom dijelu ligaškog natjecanja.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content