2. HMNL ISTOK Malonogometaši Slatine poraženi od Nove Gradiške u susretu 10. kola

Malonogometaši Slatine poraženi su u susretu 10. kola 2. HMNL Istok na domaćem terenu od HMNK Nova Gradiška rezultatom 7:2. Pokazali su gosti klasu i zašto se nalaze u samom vrhu tablice, te su rutinirano kaznili svaku pogrešku domaće momčadi.

Dario Batalo bio je strijelac prvog zgoditka za Novu Gradišku već u 4. minuti utakmice, a do odlaska na odmor mreža domaćeg vratara zatresla se još tri puta. Dva gola u prvih 20 minuta postigao je Nikola Eller, dok je jedan pogodak postigao Kristijan Jakić.

Smanjila je Slatina preko Dominika Bogatija u 28. minuti, ali slavlje nije dugo trajalo budući da je Tomislav Marjanović nekoliko trenutaka kasnije vratio četiri pogotka prednosti na stranu gostiju. Boris Bihar bio je strijelac drugog gola za domaću momčad, dok su konačan rezultat u samoj završnici susreta postavili Stjepan Petrović i Goran Jurić.

– Bez nekoliko jako važnih igrača nismo uspjeli parirati vrlo kvalitetnim gostima iz Nove Gradiške i prava je šteta što nismo uspjeli dočekati ovako tešku utakmicu kompletni jer bi sigurno imali šanse na domaćem terenu za nešto bolji rezultat. Na nama je sad da se posložimo, vidimo s kojim igračima krećemo u drugi dio sezone, a vjerojatno ćemo se pojačati kojim kvalitetnim igračem i probati obraniti 4. mjesto- poručili su iz MNK Slatine.

(www.icv.hr, mra, MNK Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content