“Berba” medalja PK Virovitica na natjecanju u Barcsu: Devet plivačica i plivača stiglo do postolja

Protekle subote na bazenima u Barcsu održano je natjecanje na kojem je nastupilo 16 plivača i plivačica Plivačkog kluba Virovitica, Marija Iličić, David Kovačević, Adrian Lukačević, Ante Dujić, Maša Blažević, Pia Špoljarić, Bruna Majetić, Marislea Zubić, Magdalena Zubić, Sara Marinović, Eva Brkan, Matija Blažević, Pavla Andraši Kolarić, Ema Razlog, Larisa Šakotić i Roko Kovačević.

Pavla Andraši Kolarić i Larisa Šakotić članice su PK Virovitica tek mjesec dana, no hrabro su se s Emom Razlog, koja je koji mjesec više u klubu, odlučile zaplivati na svojem prvom natjecanju. Iako je trema bila prisutna, nestala je nakon prvog skoka u vodu, a djevojke su isplivale svoje discipline i pokazale svoje vještine. 

Uz njih, svoje prvo natjecanje isplivala je i Eva Brkan koja je doplivala do prvih medalja, a do medalja su još došli braća David i Roko Kovačević, Bruna Majetić, Marija Iličić, Marisela Zubić, Maša Blažević, Sara Marinović i Adrian Lukačević.

– Veliko hvala roditeljima na podršci koji su u jednom trenutku bili toliko glasni da ih je sudac morao smirivati kako bi se natjecanje moglo nastaviti. Brojni komentari došli su i od drugih klubova vidjevši kakva smo ekipa u navijanju. Stoga s nestrpljenjem iščekujemo i sljedeće natjecanje kako roditelji tako i naši natjecatelji. Čestitke svim natjecateljima- poručili su iz PK Virovitica.

(www.icv.hr, PK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content