Božićni sajam DV Lipa u Velikom Rastovcu: Uz zvukove božićnih pjesama u zrak pušteni lampioni dobrih želja

U organizaciji Dječjeg vrtića “Lipa” Čađavica, Područni odjel Veliki Rastovac, a u dvorištu vrtića, organiziran je Božićni sajam popraćen raznim aktivnostima.

Na sajmu su bili izloženi božićni ukrasi koje su djeca zajedno sa svojim roditeljima izradila na održanim radionicama prije nekoliko dana. Kratkom priredbom, pjesmom i recitacijom svim okupljenima poželjeli su sretne nadolazeće blagdane, a ukrasima koje su sama izradila, djeca su ukrasila i božićnu jelku.

-U ovo Božićno vrijeme htjeli smo potaknuti zajedništvo i druženje, zbog čega smo i organizirali ovo druženje na kojem su izloženi radovi djece i roditelja, djeca su Božić pozdravila pjesmama i recitacijama i time božićni duh prenijela na sve nazočne. Svoj djeci i roditeljima želim sretan Božić i uspješnu novu 2023. godinu s nadom da će se suradnja roditelja s vrtićem nastaviti i sljedeće godine – rekla je Ana Krmpotić, ravnateljica Dječjeg vrtića Lipa.

Sajmu i druženju nazočili su i načelnik općine Crnac Mato Damjan te pročelnik Općine Danijel Jozić.

-Hvala Dječjem vrtiću na ovoj prekrasnoj priredbi jer biti s djecom i vidjeti njihov osmijeh je nešto neprocjenjivo. Svoj djeci, njihovim roditeljima, odgajateljima te ravnateljici i svim djelatnicima vrtića u ime Općine od srca želim puno Božjeg blagoslova, sreće i zdravlja povodom nadolazećih blagdana – rekao je načelnik Damjan.

Sajam i veselo druženje završili su puštanjem letećih, svjetlećih lampiona kao poruka najljepših božićnih želja.

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content