Djelatnici HZMO PU Virovitica tradicionalno sakupili potrepštine i namirnice za Socijalnu samoposlugu GDCK Virovitica

U virovitičkom Područnom uredu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje redovito svake godine od osnutka Socijalne samoposluge „Djelo ljubavi“ Gradskog društva Crvenog križa Virovitica redovito uoči Božića i Uskrsa sakupljaju namirnice i potrepštine za potrebite. Uoči ovogodišnjeg Božića zaposlenici Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje Područnog ureda Virovitica danas (srijeda) donijeli su sakupljene namirnice i potrepštine.

-U ovom trenutku blagdana, kada je vrijeme darivanja djelatnici Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje Područnog ureda u Virovitici pokazali su svoje veliko srce. Sakupili smo higijenske potrepštine i hranu, kako bi pomogli najpotrebitijima u ovim trenucima, da bi i oni dostojno proslavili ove blagdane u zajedništvu obitelji. Kako bi imali najosnovnije za pokrivanje životnih potreba – tom prilikom nam je izjavio predstojnik Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje područnog ureda u Virovitici Josip Kučan.

U GDCK Virovitica izuzetno su ponosni na dugogodišnju suradnju s virovitičkim Područnim uredom  Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, čiji su djelatnici redovito sudjeluju  u svim humanitarnim akcijama.  

(www.icv.hr, mš; foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content