KUC Virovitica u sklopu “Prosinca u gradu” te ususret 30 godina KUC-a, u Kazalištu Virovitica izveo plesnu predstavu “S druge strane stvarnosti”

Kulturno umjetnički centar Virovitica jučer je u sklopu “Prosinca u gradu” te ususret 30 godina KUC-a u Kazalištu Virovitica izveo plesnu predstavu “S druge strane stvarnosti” koja je realizirana u skopu projekta “Suvremeni plas online”. 

Predstavu su stvorili djeca i mladi, odnosno članovi KUC-a, uz mentorstvo voditeljice, ujedno i predsjednice Danijele Duvnjak.

–  Specifičnost ove prve plesne predstave KUC-a, koja je realizirana u sklopu projekta “Suvremeni ples online”, je ta što su ju izvođači napravili u potpunosti od nule. Za to je trebalo dosta vremena i trebali smo pristupiti cijeloj priči na jedan drugi način. U godinu dana koliko smo ju radili bilo je dosta sudionika, a u konačnici je ostalo njih 15 koji su stvorili svoje likove, priču i koreografiju, odabrali su glazbu, odnosno, kako je već rečeno, sve su stvorili sami. Ja sam bila mentor koreograf i osoba koja ih vodi na ovom specijalnom kulturnom i inspirativnom putu te naglašavam da je ovo djelo njihova zasluga – istaknula je tom prilikom Danijela, a kako je sve izgledalo pogledajte u fotogaleriji.

(www.icv.hr, foto: KUC Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content