Leteći odred raspjevao i zagrijao Našičane i goste u sklopu Adventa

U sklopu Adventa u Našicama u nedjelju je nastupio Leteći odred i svojim hitovima zagrijao publiku na gradskom trgu. Na još jednom koncertu pod sjenicom Našičani, ali i gosti iz susjednih mjesta i gradova, imali su priliku čuti brojne hitove Letećeg odreda, a koliko ih publika voli bilo je očito jer su svaku pjesmu pjevali uglas s njima. 

Denis Dumančič, pjevač grupe je rekao kako mu je uvijek lijepo doći u Našice i ovdje se uvijek osjeća dobrodošlo.

–  Stari sam Slavonac i uvijek je lijepo vratiti se u stare krajeve, ne samo geografski nego i biti s ljudima i podijeliti njihovu kulturu, blagoslov je podijeliti svoju glazbu sa publikom i gledati kako uživa u njoj. Advent u Našicama me se dojmio, kao i ljudi, a novi spot, koji sam tek dobio od režisera sam prvo dao obožavateljici da pogleda, mislim da se ovo nikada još nije dogodilo, ali kada toliko voli Leteći odred dao sam joj da prvo ona pogleda – rekao je Dumančić.

Direktorica Turističke zajednice, Ines Resler je rekla kako se nalazimo na polovici programa Adventa u Našicama.

– Do sada smo svaki petak i subotu imali događanja i koncerte. Ove nedjelje je nastupio Leteći odred. Publika je bila zadovoljna, a samim time i mi. Sljedećeg petka nastupit će Minea pa koristim priliku pozvati građane i posjetitelje da dođu i lijepo se provedu. Osim izvođača imamo i bogatu gastronomsku ponudu, lijepo uređen grad, stoga dođite i osjetite Advent u Našicama – rekla je Resler.

(www.icv.hr, eš; Foto: E. Šubić)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content