Momčad Opće bolnice pobijedila na 1. božićnom turniru zdravstvenih ustanova Virovitičko-podravske županije

U multifunkcionalnoj hali Viroexpo jučer (petak) je održan rekreativni malonogometni turnir “1. božićni turnir zdravstvenih ustanova Virovitičko-podravske županije” pod organizacijom Zavoda za javno zdravstvo Sveti Rok Virovitičko–podravske županije, a pod motom “Sportom do zdravlja”.

Uz ekipu Zavoda za javno zdravstvo Sveti Rok Virovitičko–podravske županije, sudjelovale su ekipe Opće bolnice Virovitica i Zavoda za hitnu medicinu Virovitičko–podravske županije.

– Ideja o organizaciji turnira bila je zajednička, a mi smo preuzeli ulogu organizatora. Cilj nam je da u se u ovo božićno vrijem družimo i malo “protegnemo” noge, a ovim putem promoviramo sport kao način očuvanja zdravlja- uoči turnira nam je rekao u ime Zavoda za javno zdravstvo Sveti Rok Virovitičko–podravske županije doktor Miodrag Beneš.

Na kraju se pokazalo da je prva utakmica između Opće bolnice i Zavoda za hitnu medicinu odlučivala o pobjedniku turnira. Opća bolnica je imala terensku inicijativu, ali je Zavod za hitnu medicinu s dva atraktivna zgoditka poveo 2:0. Momčad Opće bolnice koristi tri pogreške obrane i preokretom dolazi do pobjede 3:2.

U drugom susretu Zavod za hitnu medicinu je bio uvjerljiv i pobijedio Zavod za javno zdravstvo 9:0. Na kraju je Opća bolnica također došla do pobjede nad Zavodom za javno zdravstvo rezultatom 10:0. Pri tome treba spomenuti da ekipe Opće bolnice i Zavoda za hitnu medicinu u svojim sastavima imaju niz aktivnih nogometaša, koji igraju ligaška natjecanja na županijskom i međužupanijskoj razini, dok je ekipa Zavoda za javno zdravstvo sastavljena od igrača koji aktivno ne igraju nogomet.

Sve utakmice je odsudio sudac Dinko Cafuta koji je dobio prigodnu zahvalnicu, a ekipe su dobile pehare i priznanja koje je u ime organizatora podijelila Kristina Blažević.

– Nakon nastupa na turniru medicinskih djelatnika u Osijeku, ovo je nastavak naših sportskih aktivnosti. Nadam se da će ovakvi turniri biti tradicionalni- nakon odigranog turnira izjavio nam je ravnatelj Opće bolnice Virovitica Dinko Blažević.

Zadovoljna je bila i ravnateljica Zavoda za hitnu medicinu Virovitičko–podravske županije Lahorka Weiss.

-Ovo je odličan način druženja i zajedničkog provođenja slobodnog vremena. Uvjerena sam da ćemo s ovakvim susretima nastaviti i iduće godine- zaključila je Lahorka Weiss.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content