Slatinska banka, u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Slatina i Udrugom Pro Vita 4+ i ove godine darivala obitelji s četvero i više djece

Kao i svake godine, Slatinska banka, u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Slatina i Udrugom Pro vita 4+ i ove je godine darivala obitelji s četvero i više djece.

Prije uručenja poklon paketa, roditelje i djecu, okupljene u prostorima Crvenog križa Slatina, pozdravili su ravnatelj Crvenog križa Slatina Vladimir Jelenčić, predsjednica Gradskog društva Crvenog križa Slatina Ljiljana Peretin i predstavnica Slatinske banke Tina Živković.

Ove godine podijeljeno je 40 paketa, koji sadrže namirnice za kućanstvo u vrijednosti 350 kuna. S obzirom da u Slatini i okolici ima velik broj višečlanih obitelji, organizatori ove akcije darivanja gledaju da svake godine spisak bude izmijenjen kako bi svi bili jednako zastupljeni.

Slatinska banka je akciji pridonijela s 8.000 kuna donacije, a ostatak za kupnju namirnica u paketima donirali su Gradsko društvo Crvenog križa Slatina i Udruga Pro vita 4+.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content