“SVJETLO U SRCIMA SVIM” U Palači Pejačević održan božićni koncert učenika Osnovne škole Vladimir Nazor Virovitica

Učenici Osnovne škole Vladimir Nazor Virovitica jučer (ponedjeljak) su kroz pjesmu svojim sumještanima poslali najljepšu božićnu čestitku.

Na božićnom koncertu “Svjetlo u srcima svim”, koji je održan u haustoru Palače Pejačević, sudjelovali su Dječji zbor “Leptirići” – učenici od 2. do 4. razreda te Školski pjevački zbor – učenici od 5. do 8. razreda, solisti, pjevači i svirači.

Učenici su radosnim muziciranjem svima od srca čestitali sretan Božić, a pod vodstvom učiteljice glazbene kulture Katarine Margetić izveli su tradicijsku božićnu glazbu iz različitih dijelova Hrvatske te najpoznatije svjetske božićne pjesme.

– Nakon dvije godine pauze, a jednim dijelom na to je utjecala i pandemija koronavirusa jer učenici nisu mogli često vježbati i nastupati, ponovno smo se zahuktali i aktivirali pjevački zbor na veliku radost i same djece i njihovih roditelja, ali i svih onih koji nas s veseljem slušaju. Ne samo školski pjevački zborovi, već svi učenici i djelatnici Osnovne škole Vladimir Nazor svima žele blagoslovljen, miran i sretan Božić – rekla nam je ravnateljica OŠ Vladimir Nazor, Sanjica Samac.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content