U prometnim nesrećama u Bušetini i Duzluku dvije osobe teško ozlijeđene, vozač u Slatini uzrokovao lančani sudar u kojem je ozlijeđena jedna osoba

Protekli tjedan je na prometnicama Virovitičko–podravske županije evidentirano 14 prometnih nesreća, od kojih tri s ozlijeđenim osobama, izvijestila je u ponedjeljak PU virovitičko-podravska. 

– Teško ozlijeđene osobe su bile 55-godišnji vozač mopeda koji je uslijed nepropisnog kretanja po mokrom kolniku pao na zelenu površinu pokraj ceste u utorak oko 13 sati u Bušetini te 51-godišnji vozač osobnog automobila koji je nepropisnim kretanjem kolnikom uzrokovao slijetanje vozila s ceste u nedjelju oko 16 sati u Duzluku. Za ovoga vozača je utvrđeno da prilikom upravljanja vozilom nije koristio sigurnosni pojas, a zbog zadobivenih ozljeda opasnih po život se nalazi na liječenju u KBC Osijek – kažu iz policije.

Utjecaj alkohola nedozvoljene koncentracije je utvrđen kod čak 4 počinitelja prometnih nesreća i jedan je odbio ponuđeno alkotestiranje.

– Jedan od ovih 5 počinitelja je 65-godišnji vozač osobnog automobila koji je kretanjem neprilagođenom brzinom uvjetima na cesti uzrokovao sudar vozila pri vožnji u slijedu u ponedjeljak oko 13 sati u Slatini u kojem je 43-godišnji vozač osobnog automobila lako ozlijeđen – kažu iz policije.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content