U sklopu projekta “Na putu dobrote” učenici orahovačkih “Brlića” posjetili i razveselili članove Udruge “Jaglac”

Danas (utorak) je u Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama Jaglac Orahovica bilo pravo i iskreno predblagdansko druženje. Naime, u goste “Jaglacima” došli su učenici 4.b razreda Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić Orahovica pod vodstvom učiteljice Silvane Lešić. “Jaglaci” su bili oduševljeni radeći s djecom.

-Osmislili smo raznolike aktivnosti u kojima smo upotpunili naše dopodne u boravku kao što su pravljenje božićnih kolača, ukrašavanje istih, izradili smo božićne čestitke, plesali i okitili božićna drvca, a volontirali smo i u rezanju tekstilnog materijala za krojačku radionicu. Hvala učenicima i učiteljici na posjetu, veselimo se ponovnom druženju – rekla je voditeljica poludnevnog boravka u Jaglacu Ivona Žagar.

Učenici su “Jaglace” posjetili u sklopu razrednog projekta “Na putu dobrote”.

-Cilj ovog posjeta bio je osvijestiti učenike što znači međusobno pomagati i da nam treba mrva dobrote kako bismo usrećili ljude oko nas. Isto tako kako sam ja volonterka Jaglaca, ovo je bio i jedan vid edukacija što znači, koliko vrijedi i kako je predivno volontirati u ovakvim udrugama i ono što je važno, ovo je za njih prvi mali korak u volonterstvu i odradili su sve na predivan način – rekla je učiteljica Silvana Lešić.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content