U Špišić Bukovici održan Božićni sajam: Moto Mrazovi darovima razveselili najmlađe mještane

Danas (nedjelja) je Špišić Bukovicom zavladalo predblagdansko raspoloženje. U Društvenom domu na Božićnom sajmu uživale su sve generacije, a štandovi su vrvjeli šarenilom, od božićnih ukrasa i različitih rukotvorina koje su izradile udruge i pojedinci, pa sve do meda i domaće zimnice s domaćih OPG-ova. Posjetitelji su se mogli ugrijati uz kuhano vino i čaj, a pravo blagdansko ozračje upotpunile su božićne pjesme.

Nakon kićenja bora, kao i svake godine, najviše pozornosti i osmijeha izmamili su Moto Mrazovi MK “Alka” Špišić Bukovica. Veseli i raspoloženi, Moto Mrazovi su i ove godine podijelili poklone još veselijim mališanima.

Sajam je i ovoga puta održan u organizaciji općine Špišić Bukovica, a u božićnom ugođaju uživao je i načelnik Hrvoje Miler.

– Drago mi je što se danas na našem Božićnom sajmu, koji zbog korone protekle dvije godine nismo mogli održati, okupilo 20 izlagača i prepun nam je dom. Odaziv je velik, vidim da su ljudi zadovoljni i to nas čini presretnima. Djeca koja ne idu u vrtić ili školu dobili su poklone od Moto Mrazova što ih je vidno obradovalo. Zaista sam zadovoljan da se naš Božićni sajam vratio i okupio naše mještane – rekao je načelnik Miler.

(www.icv.hr, ib; Foto: I. Barčan)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content