Upaljena i četvrta adventska svijeća u Našicama u oganizaciji Udruge za kulturu življenja DarNa

“Čarolija” Adventa se nastavila i ove subote na našičkom gradskom trgu gdje se održala likovna božićna radionica za učenike osnovnih i srednjih škola u organizaciji Srednje škole Isidora Kršnjavog, a pod vodstvom profesorice Monike Gusić.

Kako se ovaj gotovo cjelokupan Advent preklopio sa održavanjem Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru gdje je naša reprezentacija došla do borbe za treće mjesto, Grad Našice i Turistička zajednica su organizirali i gledanje utakmice na trgu. Nakon utakmice i osvojene bronce naših Vatrenih oduševljenje građana je bilo na vrhuncu. 

Udruga za kulturu življenja DarNa u suradnji sa Župom sv. Antuna Padovanskog Našice je i ovog puta upalila posljednju, četvrtu Adventsku svijeću priredivši prekrasan program, gdje je velik broj građana okupljen oko ogromnog vijenca izmolio molitvu, te je crkvena skupina “Brezice” i ovaj put uveličala ovu svečanost svojim nastupom.

Program Adventa se nastavlja i danas (nedjelja) nastupom Letećeg Odreda, koji je u petek odgođen zbog najavljene kiše, te se očekuje velik broj građana na trgu.

(www.icv.hr, eš; foto: E. Šubić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content