Uz odličan folklorni koncert, treći vikend Adventa u Našicama uveličali Našičke mažoretkinje “Dora” i Plesni studio “Shine”

U prepunoj dvorani Osnovne škole kralja Tomislava u Našicama, program Adventa nastavljen je danas (subota) nastupom Našičkih mažoretkinja “Dora” i Plesnim studiom “Shine” iz Osijeka. Sve plesne skupine tom su prigodom pokazale svoje umijeće i bogatim programom oduševile brojnu publiku.

Gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba nazočio je programu, te iskazao veliko zadovoljstvo i ponos što Našice imaju ovakvu skupinu mažoretkinja.

– Mažoretkinje “Dora” nastupaju na gotovo svim manifestacijama u gradu, ali i državnim natjecanjima, a svojim kontiuniranim radom pokazuju izvrsne rezultate, te kao i ovu prigodu, uveličaju svaku svečanost svojim nastupom u našem gradu – rekao je gradonačelnik Kašuba.

Foto-1

Program je, zbog kiše, nastavljen u Pastoralnom centru Emaus, u dvorištu Župe sv. Antuna Padovanskog i to folklornim koncertom KUD-a i klape Čilipi i HDK-a Lisinski, uz pratnju Tamburaškog društva Dora Pejačević koji su pokazali bogatu kulturnu i folklornu baštinu koju čuvaju od zaborava i tako svojim nastupima oduševili nazočne.

Potom je na trgu u organizaciji Udruge za kulturu življenja DarNa i Župe sv. Antuna Padovanskog Našice upaljena treća adventska svijeća koja simbolizira radost i u ovo vrijeme Došašća nas potiče da budemo radosni i zahvalni za sve što imamo.

Nakon paljenja svijeće posjetitelje je zagrijao tamburaški sastav Pet tambura i uz Božićni sajam na najbolji mogući način zaokružio cijelu adventsku priču…

(www.icv.hr, eš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content