Za božićne blagdane Grad Osijek darivao 263 djece: Veselju “nije bilo kraja”,uz darovnu karticu od 400 kuna i besplatnu vožnju panoramskim kotačem

S darovnom karticom u vrijednosti od 400 kuna Djed Božićnjak darivao je 263 djece do 15 godina starosti, za što je iz gradskog proračuna izdvojeno 200 tisuća kuna.

Radosna dječja lica tako su danas upotpunila veselo blagdansko ozračje koje vlada na osječkom Adventu.

Naime, Grad Osijek organizirao je u prigodnu podjelu božićnih darova za djecu iz obitelji slabijeg imovnog stanja te djecu smještenu u udomiteljskim obiteljima s područja grada, a darivanju se pridružila i Jasenka Crnković, zamjenica osječkog gradonačelnika.

– Predblagdansko je vrijeme, mjesec radosti i darivanja. Grad Osijek nije zaboravio na dječicu iz obitelji slabijeg imovinskog stanja i djecu iz udomiteljskih obitelji koja imaju prebivalište u Osijeku. Ovom prigodom želimo podijeliti 263 darovne kartice koje će dobiti roditelji i djeca. Želimo ih razveseliti, želimo im sve najbolje, puno radosti, veselja i zdravlja povodom nadolazećih blagdana. Djeca su naša budućnost, Grad Osijek će i u budućnosti nastaviti s ovom mjerom – poručila je zamjenica gradonačelnika Crnković.

Svako dijete imalo je priliku popričati s Djedicom, osladiti se slatkišima, ali i isprobati vožnju panoramskim kotačem koju im je darovao vlasnik kotača.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content