Gradonačelnik Radić s mališanima dočekao dječju Novu godinu: Crvena jabuka svojim hitovima ugrijala Osječane i uvela ih u 2023.

Doček dječje Nove godine u okviru Adventa u Osijeku okupio je na Silvestrovo u Tvrđi, na Trgu Svetoga Trojstva, stotine nasmijanih dječjih lica.

Dječjim hitovima rasplesao ih je DJ, a uz sunčano vrijeme, dječji šampanjac, konfete i pregršt dobrih želja, zabave nije nedostajalo ni roditeljima, djedovima i bakama.

Slavlju osječkih mališana i ove se godine priključio gradonačelnik Ivan Radić, te im točno u podne s pozornice uputio novogodišnju čestitku.

-Draga djeco, želim vam puno sreće, radosti, uspjeha u školi, uspjeha u izvanškolskim aktivnostima, da sve što ste si zacrtali kao djeca kroz igru, kroz svoje slobodne trenutke i ostvarite i naravno da što više vremena provedite družeći se sa svojim roditeljima, bakama, djedovima i sa svojim prijateljima – poručio im je Radić.

Foto 2
Foto: Grad Osijek

Osječki gradonačelnik pridružio se, nakon obilaska dežurnih službi u ponoć i Osječanima na prepunom Trgu Ante Starčevića gdje je građanima također poželio sretnu 2023. godinu uz obilje zdravlja, mira, sreće i radosti.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content